Passive Voice

Hello Guys!
Wellcome back to my blog:)
Now, I want to share about Simple Present  Tense and Simple Past Tense.


⬇️SIMPLE PRESENT TENSE (ACTIVE - PASSIVE)

1. Indonesia needs many powerful young men.
    Answer : Many strong young people that                        Indonesia needs

2. She posts the story every day
    Answer : The story she posted every day

3. The teacher theaces English once a week
    Answer : Once a week is taught by an.                              English teacher

4. We do exercise every day
     Answer : We are exercise every day

5. The professors plant the rice at the top of   the building
     Answer : Planted by professors on the                              building


⬇️SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )

1. The student created the blogs yesterday
    Answer : Student created a blog                                       yesterday

2. The principal told the student to be good   student
    Answer : To be a good student said to the                       principal

3. Many singers sang the song
    Answer : The song was sung by many                              singers

4. She typed the letter last night
    Answer : The letter was typed last night by her

5. We left the gate open
     Answer : The gate was left open for us


That's just an example from Simple Present Tense and Simple Past Tense.
Please give your comment:)


*Thankyou!



Komentar

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini

INTRODUCE MY SELF

Conversation